GOD VENINDEGAVE | Lightere med stærk, jet flamme.

Varenummer: 405-2-01/02/05
VÆLG MODEL:
  • 1
  • 2
  • 3
Tilgængelighed: PÅ LAGER
199,00 DKK
GOD VENINDEGAVE | Gas lightere med stærk, koncentreret jet flamme. Du har tre farver at vælge imellem. Meget god kvalitet. Den er fremstillet udelukkende af metal af høj kvalitet. Elegant, enkelt og stilfuldt design. Godt afbalanceret, perfekt placeret i din håndflade takket være sin afrundede form og lommestørrelse. Meget mere flammeffekt sammenlignet med standard lightere. Meget resistent overfor vindstød. Glat flammeffektregulering (nederst). På bunden har en gasfyldningsventil. Arbejder med standard lightere (butan). Dekorative gaveæske. Rigtig god idé til en prestigefyldt gave.
Vælg en farve af lighter i henhold til følgende billede.
Dette god venindegave er forbløffende. Bestil flot og bedste jet lighter i dag. Dette er nemlig langt nemmere og mere tilfredsstillende end du tror. Lad gaslighter fra Maxgaver tryllebinde dig med sin moderne udseende. Hvis han/hende allerede har til at ryge cigaretter så i det mindste købe dem en flot lighter. Du skal minde ham kun, at rygere ikke kan generer ikke-rygerne. En flot traditionel udseende lighter, der ikke er for stor i lommen. Det har en god følelse og let greb med en simpel trykknap på toppen, som er perfekt til belysning af et cigaret i dårligt, blæsende vejr uden at brænde fingrene. Ingen flint, gnisthjul eller batterier kan skifte, simpelthen fylde med gas og gå!
 
⭐️ Din bestilling vil blive sendt ud den samme dag som din indbetaling, hvis du bestiller inden kl. 13 på alle hverdage – og ellers absolut senest den næste arbejdsdag.
⭐️ Produktet kan kun sendes til adresser i Danmark (med undtagelse af Grønland og Færøerne).
⭐️ Vi garanterer, at alle produkter er originale og nye.
⭐️ Hos os bliver prisen for forsendelse kun beregnet én gang.
⭐️ GRATIS fragt ved køb over DKK 500,- Så hvis du køber produkter for det mindste beløb 500 kroner din pakke vil blive sendt gratis.
⭐️ Stort udvalg af gaver du kan vælge imellem. Vi afholder ikke januar-udsalg, da vi altid har de laveste priser.
⭐️ Hurtig levering ✓  Garanteret topkvalitet ✓  Sikker bestilling og betaling ✓  i Maxgaver.dk!!!
⭐️ HUSK: Vi giver gratis fragt ved ordrer over 500 kr., så benyt lejligheden og se dig omkring – måske finder du andre prisbillige og dermed overkommelige, spændende, smuk god venindegave, der kan friste dig!
⭐️ Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamation mv. rettes til Maxgaver.dk på e-mail: [email protected]
STANDARD LEVERING TIL DIN PRIVATADRESSE MED POST DANMARK - POSTNORD - PRIS: 49 DKK - ELLER FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 500 KR. LEVERINGSTID: 1-2 ARBEJDSDAGE.

Ombytning og returnering af varer. I tilfælde af bytte produkt til et andet for første gang du behøver ikke pådrage sig omkostningerne ved forsendelse det nye produkt. Efterfølgende bytter du bliver nødt til at betale. Maxgaver.dk skal have modtaget varerne som du ønsker at returnere inden 30 dage. Du bliver nødt til at afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Du sender retur til: Maxgaver, Storgade 23, 8882 Fårvang. Flere detaljer

Salg af kun nye og billige produkter til dig og til en gave til nogen.

Du kan blive bekendt med vores store udvalg af produkter, der er gode som gaver til hele familien, såvel som til venner og kolleger. Vi ønsker dig vellykket shopping, og vi håber at købet i onlinebutikken Maxgavr.dk giver dig tilfredshed.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

Zamknij