Romantiske og praktiske gaver til ham og til hende

GRATIS levering ved køb for 500 DKK i din indkøbsvogn er 0 produkter
Payments in maxgaver
avanceret søgning

HJEMMESKO

Til voksne og børn. Helt sikkert bedste, billigste sutsko
Varme sutsko fra naturlig fåreuld, i ægte læder, filt hjemmesko og sutsko til forår og sommer.
Gaver til hele familien allerede for 49 kroner. Vores priser rigtig vil overraske dig!
Føler du glæde ved at give gaver til dine venner og hele familien?
Jeg antager, at svaret lyder "Ja". Det er næsten uerstatteligt at se din mors smil eller fascination på ansigterne af dine børn. Det gør, at I føler det samme øjeblik.
Denne lille gestus kan bringe så meget god energi og forandre livet for længe.
Hvad du skal vælge for en god gave?
Vi har svaret på dine bønner. - Fremragende, høj kvalitet hjemmesko.
Gave, der begavede person ville bære på daglig basis og vil minde om dig.
Hvad der tæller, er selve gestus. Dine undervurderede pårørende eller venner vil vide, at du har gjort en indsats for at finde noget specielt til dem. Vis dine venner hvor meget du holder af dem.
Du kan være sikker på, at de er glade og du vil helt bestemt høre "tak" fra deres mund og se et bredt smil på deres ansigter. Lige for dette øjeblik er det værd at tage et minut til at tjekke sortiment af vores butik og vælge noget virkelig cool!
Vores hjemmesko er lavet af 100% naturlige merino uld.
Indvendig er der dejligt varmt uld foer. Vores en samling er et forslag til dem der sætter pris på varme, komfort og sund afspænding og også for dine kære og venner.
Ved at skabe en samling fokuserede vi på at tilfredsstille forskellige smag vores kunder og vi tror at ethvert vil finde den rigtige model for sig selv.
Merino uld der bruges til at fremstille vores produkt er levende og reagerer på skiftende omgivelses temperatur. Den ekspanderer i varmen og krymper ved lave temperaturer (så sikrer den naturlige varme). Fødderne bevarer en konstant temperatur.
Uld skind er behageligt og blødt at røre ved. Uldens overflade stimulerer nerveenderne og derved forbedrer blodcirkulationen i fødderne. Hjemmesko af naturlige uld anbefales i tilfælde af kronisk gigt. Vores varme Dame og Herre tøfler er et glimrende valg for lange efterårs og vinteraftener (foran fjernsyn) og for folk med "kolde fødder". De kan endda bruges som sokker til at sove med.
Varme- og massageegenskaber af dette produkt giver komfort og behageligt afspænder fødder. Ulden er også karakteriseret ved fugt optagelses egenskaber hvilket gør at fødderne ikke sveder. Akkumulerer ikke støv. Hertil kommer er behagelige og bløde ved berøring. Uldens overflade stimulerer nerveenderne og derved forbedrer blodcirkulationen i fødderne.
Hvis du er på udkig efter en egnede, overraskende og usædvanlig gave idé dette website er perfekt for dig. Vores hjemmeside er et kilde for de bedste gaver.
De vel udvalgte hjemmesko og filthjemmesko for foræringer altid giver anledning til meget glæde.
Alle elsker at modtage gaver men at vælge en god hjemmefodtøj - selvom det kan være tilfredsstillende - ofte er en stor udfordring.
Her finder du masser af forslag og du kan vælge en gave til enhver anledning. Vi gør vores bedste for at hjælpe dig med indkøbs gave i vores butik.
Så inviterer vi dig til at tjekke mærker med omhyggeligt udvalgte tøfler til børn, hende, ham, bedstefar, bedstemor, til mor, til far eller endda for en ven eller chef. I vores butik vil alle finde egnede hjemmefodtøj både for sig selv og for andre.
Vi ønsker dig en frugtbar og vellykket shopping.
1 2 3 4 5 6 7 næste  

Alle rettigheder forbeholdt MaxGaver 2011 Design og udførelse - GOshop butikker

Sitemap Tilbage til forsiden
Ładowanie...