JULEGAVE IDE | Skrin til guldring, vielsesringe.

Varenummer: 122-0286
Tilgængelighed: PÅ LAGER
239,00 DKK

JULEGAVE IDE | Skrin til guldring, vielsesringe. Lækkert forsølvet skrin med kloge ugle og med ravfarve Swarovski krystal. En lille ting, og glad. Forestille oprigtige smil på ansigt person som modtaget fra dig så smuk gave. Koster kun 239 kroner og når er på hylden i stuen, gør dejligt indtryk.

 Dimensioner:  Vægt: 8g,   Højde: 8,00cm,   Bredde: 5,00cm.
Materiale: forsølvet metal.      Antallet af krystaller: 1.    Pakke: farve æske
♥ Er du på udkig efter den absolut laveste pris til unik julegave ide? Bestil forsølvet skrin med kloge ugle i dag. Vil det være de bedste afgørelse du nogensinde har lavet ♥ Hvad er mere romantiske end et flot og spændende forsølvet skrin? Købe skrin til smykker og nips som ikke må blive væk, og som skal placeres et pejsen eller boghylden.
⭐️ Din bestilling vil blive sendt ud den samme dag som din indbetaling, hvis du bestiller inden kl. 13 på alle hverdage – og ellers absolut senest den næste arbejdsdag.
⭐️ Produktet kan kun sendes til adresser i Danmark (med undtagelse af Grønland og Færøerne).
⭐️ Vi garanterer, at alle produkter er originale og nye.
⭐️ Hos os bliver prisen for forsendelse kun beregnet én gang.
⭐️ GRATIS fragt ved køb over DKK 500,- Så hvis du køber produkter for det mindste beløb 500 kroner din pakke vil blive sendt gratis.
⭐️ Stort udvalg af gaver du kan vælge imellem. Vi afholder ikke januar-udsalg, da vi altid har de laveste priser.
⭐️ Hurtig levering ✓  Garanteret topkvalitet ✓  Sikker bestilling og betaling ✓  i Maxgaver.dk!!!
⭐️ HUSK: Vi giver gratis fragt ved ordrer over 500 kr., så benyt lejligheden og se dig omkring – måske finder du andre prisbillige og dermed overkommelige, spændende, smuk og billig julegave ide, der kan friste dig!
⭐️ Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamation mv. rettes til Maxgaver.dk på e-mail: [email protected]
Swarovski Virksomheden blev grundlagt i 1895 af glassliber fra Tjekkiet, Daniel Swarovski. Fabrikken blev placeret i det område af Østrig i Wattens, som nu er et museum Crystal World.
For at skabe høj kvalitet sten, ofte ikke kan skelnes fra diamanter, anvende ovn til smeltning af krystal og maskine til industriel slibning af krystaller.
Swarovski krystaller blev båret af mange berømtheder: Marilyn Monroe, Maria Callas, Marlene Dietrich, Tina Turner og på kommando af den britiske dronning Victoria, stor fan af Swarovski krystaller, lavet dubletter af alle de britiske kronjuveler.