Romantiske og praktiske gaver til ham og til hende

GRATIS levering ved køb for 500 DKK i din indkøbsvogn er 0 produkter
Payments in maxgaver
avanceret søgning

JULEGAVE TIL MOR | Elegant makeup lommespejl.

Lager status: PÅ LAGER

Varenummer: 181-5205

- +
149,00DKK

JULEGAVE TIL MOR | "I suset af dagen", denne sandhed er afsendt til glemmebogen. Maxgaver vil hjælpe dig til fuldt ud at nyde gorgeousness af livet i et helt nyt lys.
Gennem mange vores produkter vi håber inspirere dybe følelser og forårsage interesse i de af os, der næppe nogensinde tage tid til at tænke over et kunstværk.
Tiden går aldrig at vende tilbage. Nu disse øjeblikke kan blive din for evigt.
Hvis du også kan lide vores mest eftertragtede sjældenheder for alvorlige indsamlere samt inspiration for den bedste julegave til mor, bestil af fænomenalt smuk og  elegant makeup spejl med smukke blomster hvide lilje motiv. Denne produkt afsløre farver og teksturer, hvilket skaber en enestående atmosfære af storhed og elegance, der vil appellere til af de mest krævende kunde.
Det koster kun 149 kroner. Denne pris er en enestående mulighed. Gå ikke glip af denne enestående mulighed for at få fingre en små gave til en speciel person i dit liv.

Producent: CARMANI, Australien
Størrelse: diameter 7cm
vægt: 0,068 kg
pakke: gaveæske

Forkromet metal lommespejl i guld farve med smukke blomster hvide lilje motiv i dybe toner af intense farver. Spejlet er lavet af metal, meget smuk, klassiske design. Lommespejlet åbnes nemt ved at trykke på en lille knap, og det lukkes igen med et let tryk. Det er lille og praktisk, så nemt kan passe i lommen, pung eller taske. Sammenfoldelig, bærbare og let, nem at bære og bruge, det er en lomme make-up spejl, moderne og praktiske. Spejlet består af dobbelt interne spejle design, med en, der har den funktion at forstørrelsesspejl, det afspejler tre gange større end den anden. Lavet af premium metal og glas. Den ideelle julegave til mor til enhver lejlighed fordi vores produkter, ofte udøve en dybtgående indvirkning på fantasi af den moderne forbruger. Er værdsat for deres intime karakter, geniale håndværk og unparallel sans for detaljer.

⭐️ Produkter vil blive sendt ud den samme dag, hvor produktet er betalt for. Og absolut senest den næste arbejdsdag.
⭐️ Produktet kan sendes kun til adresser i Danmark (med undtagelse af Grønland og Færøerne).
⭐️ Vi garanterer, at alle produkter er originale og nye.
⭐️ Hos os kun én gang forsendelse prisen bliver beregnet.
⭐️ Hvis du køber dette produkt, hver yderligere elementer - gratis forsendelse.
⭐️ GRATIS fragt ved køb over DKK 500,-
⭐️ Vi sender din gaver på samme dag, hvis du lavet bestilling og betalt inden klokken 13 på alle hverdage.
⭐️ Stort udvalg gaver du kan vælge imellem. Som altid kan du ikke forvente julen prisnedsættelser. Simpelthen vi har daglig de laveste priser!
⭐️ Hurtig levering ✓  Garanteret topkvalitet ✓  Sikker bestilling og betaling ✓  i Maxgaver.dk!!!
⭐️ Købe fra os du vil ikke ifalde ingen risiko.
⭐️ HUSK: Vi giver gratis fragt ved ordrer over 500 kr., så benyt lejligheden og købe endnu et af vores smuk julegave til mor fordi vi stadig har en masse gaveideer.

 

Alle rettigheder forbeholdt MaxGaver 2011 Design og udførelse - GOshop butikker

Sitemap Tilbage til forsiden
Ładowanie...