LET TØFFELTRÆSKO | Fremstillet af tekstilmateriale

Varenummer: 015OJ-MIX
VÆLG STØRRELSE:
 • 36
 • 37
 • 38
 • 39
 • 40
 • 41
VÆLG FARVE:
  Tilgængelighed: PÅ LAGER
  199,00 DKK

  LET TØFFELTRÆSKO | Fremstillet af tekstilmateriale. Kvinders fodtøj uden bagkap med skridsikker, expanded PU (polyurethan) -sål, i fire farver at vælge imellem, ( burgunder, mørkeblå, brun og blå ).
  Modellen med open fingre. Det øverste lag er fremstillet fra et praktisk tekstilmateriale, som er behagelig at bruge og nem at rengøre og er blødt, smidigt, åndbart og vedligeholdelsesfrit.
  Dine fødder har kontakt med blidt profileret bomuldsforing, hvorigennem sko er meget komfortabel, selv under længere tids slid. De væsentligste fordele ved PU skosåler med "BIO" er: lethed, robusthed og anatomiske form giver stabilitet for foden. Mænds fodtøj på bunden af ​​PU er modstandsdygtig over for slid og ro, når du går. Bunden af ​​skoen er fremstillet af mild kileformet til en højde på 3 cm. I brun farven.

  Indvendig længde i cm ca:
  36 - 23,0 cm
  37 - 23,5 cm
  38 - 24,0 cm
  39 - 25,0 cm
  40 - 25,5 cm
  41 - 26,0 cm
  ♥ Hvis synes du det kunne være en god, billig gave, det lige nu du kan tage en bedste beslutning og bestil let tøffeltræsko i dag og glem ikke at vælge den størrelse og farve. Dette er nemlig langt nemmere og mere tilfredsstillende end du tror. Vil det være de bedste afgørelse du nogensinde har lave. Hjemmesko koster kun 199 kroner. Denne pris er en enestående mulighed. Gå ikke glip af denne enestående mulighed for at få fingre en små gave til en speciel person i dit liv. Dette kan også være en stor inspiration til den perfekte gave til mor ♥ Det anbefales at købe disse hjemmesko i den sædvanlige størrelse.
  ⭐️ Din bestilling vil blive sendt ud den samme dag som din indbetaling, hvis du bestiller inden kl. 13 på alle hverdage – og ellers absolut senest den næste arbejdsdag.
  ⭐️ Produktet kan kun sendes til adresser i Danmark (med undtagelse af Grønland og Færøerne).
  ⭐️ Vi garanterer, at alle produkter er originale og nye.
  ⭐️ Hos os bliver prisen for forsendelse kun beregnet én gang.
  ⭐️ GRATIS fragt ved køb over DKK 500,- Så hvis du køber produkter for det mindste beløb 500 kroner din pakke vil blive sendt gratis.
  ⭐️ Stort udvalg af gaver du kan vælge imellem. Vi afholder ikke januar-udsalg, da vi altid har de laveste priser.
  ⭐️ Hurtig levering ✓  Garanteret topkvalitet ✓  Sikker bestilling og betaling ✓  i Maxgaver.dk!!!
  ⭐️ HUSK: Vi giver gratis fragt ved ordrer over 500 kr., så benyt lejligheden og se dig omkring – måske finder du andre prisbillige og dermed overkommelige, spændende, smuk og billige let tøffeltræsko, der kan friste dig!
  ⭐️ Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamation mv. rettes til Maxgaver.dk på e-mail: [email protected]
  STANDARD LEVERING TIL DIN PRIVATADRESSE MED POST DANMARK - POSTNORD - PRIS: 59 KR. - ELLER FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 500 KR. LEVERINGSTID: 1-2 ARBEJDSDAGE.

  Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

  Zamknij