LILLE AND MED EN RØD NÆB. Hvid maskot af ren, naturlig uld. Kun 139 kr

Varenummer: M - 13
Tilgængelighed: IKKE PÅ LAGER
139,00 DKK

Hvid maskot af ren, naturlig uld

    And af uld, ​klassisk sovedyr og gaveide til lille pigen eller dreng. Dit barn bliver måske den heldige med vores maskot hvis du køber dejlig and af uld. Gør det er rigtig sjovt! Uld er blødt og behageligt at røre ved. Det kan bruges som en lille nuttet blød sovedyr.

   Vores traditionelle legetøj kan udvikle og lære respekt og kærlighed for alle dyr i den tidlige barndom. Hvis du føler ansvaret for barnets hensigtsmæssig udvikling og læring, vores maskotter kan hjælpe dig med det.
Vores legetøj er fantastiske redskaber til at styrke sprog og fantasi og derudover de er yndlings store sovedyr til dit barns.

   Hvis synes du det kunne være en god, billige og små gave til børn, det er lige nu du kan tage en bedste beslutning og bestil en charmerende traditionelle legetøj i dag. Dette er nemlig langt nemmere og mere tilfredsstillende end du tror. Det vil være en rigtig god beslutning din beslutning i dag. Det koster kun 139 kroner. Denne pris er en enestående mulighed. Gå ikke glip af denne enestående mulighed for at få fingre en små gave til en lille børn. Maskot er lavet af 100% ægte merino uld til sund afspænding og sjov. Behøver du ikke at gå med barnet til små landby eller i zoologisk have at vise, hvad de ser som dyr og fugle.

DIMENSIONER:
H: 29,00 cm

⭐️ Din bestilling vil blive sendt ud den samme dag som din indbetaling, hvis du bestiller inden kl. 13 på alle hverdage – og ellers absolut senest den næste arbejdsdag.
⭐️ Produktet kan kun sendes til adresser i Danmark (med undtagelse af Grønland og Færøerne).
⭐️ Vi garanterer, at alle produkter er originale og nye.
⭐️ Hos os bliver prisen for forsendelse kun beregnet én gang.
⭐️ GRATIS fragt ved køb over DKK 500,- Så hvis du køber produkter for det mindste beløb 500 kroner din pakke vil blive sendt gratis.
⭐️ Stort udvalg af gaver du kan vælge imellem. Vi afholder ikke januar-udsalg, da vi altid har de laveste priser.
⭐️ Hurtig levering ✓  Garanteret topkvalitet ✓  Sikker bestilling og betaling ✓  i Maxgaver.dk!!!
⭐️ HUSK: Vi giver gratis fragt ved ordrer over 500 kr., så benyt lejligheden og se dig omkring – måske finder du andre prisbillige og dermed overkommelige, spændende, smuk lille and med en rød næb, der kan friste dig!
⭐️ Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamation mv. rettes til Maxgaver.dk på e-mail: shop@maxgaver.dk

STANDARD LEVERING TIL DIN PRIVATADRESSE MED POST DANMARK - POSTNORD - PRIS: 49 DKK - ELLER FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 500 KR.

LEVERINGSTID: 1-2 ARBEJDSDAGE

Ombytning og returnering af varer. I tilfælde af bytte produkt til et andet for første gang du behøver ikke pådrage sig omkostningerne ved forsendelse det nye produkt. Efterfølgende bytter du bliver nødt til at betale. Maxgaver.dk skal have modtaget varerne som du ønsker at returnere inden 30 dage. Du bliver nødt til at afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Du sender retur til: Maxgaver, Storgade 23, 8882 Fårvang. Flere detaljer

gave til ham, gave til hende

Salg af kun nye og billige produkter til dig og prisen for hvert produkt i vores butik betyder, at Black Friday varer hele 2023 år

Du kan blive bekendt med vores store udvalg af produkter, der er gode som gaver til hele familien, såvel som til venner og kolleger. Vi ønsker dig vellykketshopping, og vi håber at købet i onlinebutikken Maxgavr.dk giver dig tilfredshed.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

Zamknij