SANDALER | En billig gave til din lille datter.

Varenummer: 11254
VÆLG STØRRELSE:
  • 20
  • 21
  • 23
  • 25
  • 26
  • 27
Tilgængelighed: PÅ LAGER
99,00 DKK149,00

SANDALER | 149,-/99,- En god og billig gaveideer til din lille datter/dit barnebarn.
Naturmaterialer giver komfort, fleksibilitet, holdbarhed og styrke. I naturmaterialer, Børn er mange timer i børnehave og skole hver dag og så er  det vigtigt med komfortable, solide og fleksible sko. Fås her i str. 20-27 så længe lager haves.

Over 95% af alle børn er født med sunde fødder, hvilket kan kaldes et mesterværk af naturen. Foden består af 28 knogler, 107 ledbånd og 19 muskler. Led,knogler og sener sikrer, at fødderne giver en tilstrækkelig støtte og balance til kroppen og sikrer evnen til at bevæge sig. Men naturens underværk skal vedligeholdes med brug af korrekt og fornuftigt fodtøj. Det er derfor vi sælger børnesko der tager hensyn til den naturlige udvikling af barnets fødder. Børn bruger flere timer om dagen i børnehave og skole og så er det meget vigtigt hvad slags sko de har på. Materialer anvendt til sandalens overdel, er lette og luftige og materialer anvendt til sålerne er fleksible og "kan ånde" hvilket giver barnets fod stor komfort og bekvemmelighed. Skoene tilskynder til aktiv leg og bevægelse.

Bestil sandaler i dag.

⭐️ Din bestilling vil blive sendt ud den samme dag som din indbetaling, hvis du bestiller inden kl. 13 på alle hverdage – og ellers absolut senest den næste arbejdsdag.
⭐️ - Produktet kan kun sendes til adresser i Danmark (med undtagelse af Grønland og Færøerne).
⭐️ Vi garanterer, at alle sandaler er originale og nye.
⭐️ Hos os bliver prisen for forsendelse kun beregnet én gang.
⭐️ GRATIS fragt ved køb over DKK 500,- Så hvis du køber produkter for det mindste beløb 500 kroner din pakke vil blive sendt gratis.
⭐️ Stort udvalg af gaver du kan vælge imellem. Vi afholder ikke januar-udsalg, da vi altid har de laveste priser.
⭐️ Hurtig levering ✓  Garanteret topkvalitet ✓  Sikker bestilling og betaling ✓  i Maxgaver.dk!!!
⭐️ HUSK: Vi giver gratis fragt ved ordrer over 500 kr., så benyt lejligheden og se dig omkring – måske finder du andre prisbillige og dermed overkommelige, spændende, smukke eller praktiske gaver, der kan friste dig!