SJOVE GAVER TIL HAM | Viking med muskatblomme.

Varenummer: 76814
Tilgængelighed: PÅ LAGER
399,00 DKK

SJOVE GAVER TIL HAM | Viking med muskatblomme. Den lyst til kamp og stræben efter rigdom fører denne Norse Raider at forberede sig til en anden invasion. Figur af Vikingkrigeren med lang muskatblomme er en del af en serie inspireret af de mange myter, der omgiver de nordiske pirater. Detaljen fundet i denne bronzebelagt statuette gør det synes som om han kunne komme til live på ethvert tidspunkt. Stammehøvding tatoveringer dekorere hans muskulære arme.Læderremme sikrer et rundt bryststykke med Viking insignier til brystet. Nittede læder bånd omslutter hans håndled og en loincloth gardiner fra hans talje. Fur-trimmede støvler dækker hans fødder. Guld filigree accenter med hans briller hjelm, aka spangen hjelm. Han står på en piedestal af jord og græs, venter på kampen for at begynde.
Det kan være en god gave. Ikke kun for kærester af historie, legender og samlere.

Materiale: Figur er lavet af polyresin som er sammensat af polyurethan, harpiks og blandes med pulveriserede sten additiver. Er belagt med en høj kvalitet lag af bronze og hånd maleri. Det ser ud præcis som billederne.
Dimensioner:
     Højde: 15,00cm,     Bredde: 15,00cm,     Dybde: 9,00cm,     Vægt: 0,45 kg,

Den fantastiske Veronese kollektion er en vidunderlig gaver mine

♥ Der er en masse sjove gaver til ham, men første gang du har mulighed for at købe en spektakulær Viking med muskatblomme fra indsamling af vores butik for unik gave ♥ Ser mere følelsesmæssige. Kun nåde og skønhed. Er et syn at beskue. Trylle lidt magi i dit hjem med tilføjelse af vores heste statuetter samleobjekter!
⭐️ Din bestilling vil blive sendt ud den samme dag som din indbetaling, hvis du bestiller inden kl. 13 på alle hverdage – og ellers absolut senest den næste arbejdsdag.
⭐️ Produktet kan kun sendes til adresser i Danmark (med undtagelse af Grønland og Færøerne).
⭐️ Vi garanterer, at alle produkter er originale og nye.
⭐️ Hos os bliver prisen for forsendelse kun beregnet én gang.
⭐️ GRATIS fragt ved køb over DKK 500,- Så hvis du køber produkter for det mindste beløb 500 kroner din pakke vil blive sendt gratis.
⭐️ Stort udvalg af gaver du kan vælge imellem. Vi afholder ikke januar-udsalg, da vi altid har de laveste priser.
⭐️ Hurtig levering ✓  Garanteret topkvalitet ✓  Sikker bestilling og betaling ✓  i Maxgaver.dk!!!
⭐️ HUSK: Vi giver gratis fragt ved ordrer over 500 kr., så benyt lejligheden og se dig omkring – måske finder du andre prisbillige og dermed overkommelige, spændende, smukke og sjove gaver til ham, der kan friste dig!
⭐️ Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamation mv. rettes til Maxgaver.dk på e-mail: [email protected]