sutsko til mænd

sutsko til mænd

SKIND HJEMMESKO

   Salg af Danmarks billigste læder sutsko herre.
   Hvis du vil forkæle dine fødder med et par skind hjemmesko efter en lang arbejdsdag, men ikke koster alverden. Maxgaver har ideelt for dit behov!  Køb billige, høj kvalitet læder gæste herre hjemmesko i Maxgaver dk online shop.

   Husk at overveje om dine hjemmesko skal holde dine fødder varme i den kolde vinter, eller om de skal kunne bruges hele året rundt. Vores læder herre hjemmesko kan nemt bruges hele året rundt og gøre dine fødder glade når de er hjemme.
 

mest populære sko, hjemmesko mændHERRE SLIPPERS

   Et kvalitets par læder tøfler er en herrer bedste ven, det er derfor hunde kan lide at tygge dem! Intet slår helt sikkert formen, komforten og styrken af ægte læder slippers med slidstærke såler.

   På Maxgaver har vi produkter, der passer for alle personligheder, fra luksuriøse moccasiner for bedste læderhjemmesko. Hvis du har brug for en gave, som hver chap vil værdsætte, skal du købe et par lædertøfler. Vores herre læder tøfler er en rigtig godbid for trætte fødder.

   I sidste ende handler varer om komfort, varme og holdbarhed, og det er præcis, hvad vores naturlige produkter står for. At være fantastisk behageligt og sundt for almindeligt slid rundt i huset, er det perfekte valg for stort set alle! Prøv dem for jer selv, og vi er sikre på, at du aldrig vil bære andre tøfler omkring dit hus igen! Med et fint par tøfler på hans fødder kan en mand slappe af i huset eller træk udenfor for at få fat i papiret eller nogle logfiler for ilden.

Læder hjemmesko

   uden kap er noget at glæde sig for når du er på vej hjem. De kan rimelig simple udformet, eller du kan vælge et par, der er mere luksuriøst, alt efter hvad du foretrækker.

hjemmesko mændTJEK OG SE ALLE VORES PRISER.

   På website du vil finde af de mest populære hygge og behagelige varer.

   Der er ikke noget problem at købe billige hjemmesko, når du kommer vores online butik. Men en gang om året, kan du købe nye tøfler for stadig nyde deres friske udseende. Produkter fra vores butik bliver i dit hjem i mange år, fordi når du prøver deres unikke egenskaber for en gang, vil du altid besøge Maxgaver.
   Er der du på rette sted for at lave gode indkøb? Er du klar? Selvfølgelig, tøv ikke med det.

   På siden finder du udvalg af forskellige mega behagelige og lette modeller, så kan du være sikker på at finde den par hjemmesko, som dine fødder vil være taknemmelig. Alle vores dame, herre hjemmesko, fåreskind tøfler, skind slippers og fleece tøfler er forberedt i fantastiske materialer, som giver kvalitet og gør dem ekstremt behagelige at have på. For eks. uhørt kvalitet, sort læder par hjemmesko med hæl,  for at holde fødderne varme i vinter.

   Indesko er også mode og mega behagelige, så det dametøj og herretøj i form af hvid, brown og beige eller grøn tøfler kan påvirke dit velvære. Alle produkter du finder på siden er forgængelige på lager opg vi har de laveste priser i Danmark og derfor kan du spar flere penge.

mest populære sko, hjemmesko mændStøvler hjemmesko

   Vi kan sælger dig et par lækre, nye slippers i første klasse, uden defekter. Ligner støvler og er typisk lavet af fåreskind eller filt, der giver masser af varme og dæmpning.

   De har typisk en hårdere sål, hvilket gør dem gode for at gå ind. Sålen er blevet limet skridsikker og holdbart materiale af høj kvalitet, takket være dette er tøflerne modstandsdygtige over for slid og vil tjene i lang tid. Slippers kan anvendes året rundt. Støvler er meget gode for at forhindre varmetab, så de er perfekte for at bære udendørs om vinteren.
På grund af støvlernes evne for at fange varme, vil de fleste også forårsage, at dine fødder sveder.
mest populære sko, hjemmesko mændNYHEDER
   Opretholdt i en moderne, elegant form, lækre modeller der dukkede op i vores online butik for nylig. Lignende i deres udseende og farve, men adskiller sig ved, at de har andre indlægssål. Nye slippers i første klasse, uden defekter. Du kan vælge mellem naturlæder, filt og endda uld indlægssåler.  Takket være de hygroskopiske egenskaber af filt  og uld bevarer fødderne varme uden at svede. Alle er meget komfortable og har en gummi, skridsikker sål i form af en lav kile. Komfortabel kile puter foden mens du går, hvilket giver en følelse af komfort og afslapning. Sutskone er modstandsdygtige over for slid og vil tjene i lang tid og kan anvendes året rundt.

   En model er designet kvinder og har åben tå, som fungerer godt i sommerperioden, fordi fødderne er bedre ventileret.
   Det er meget vigtigt, at disse dejlige tøfler er ekstremt billige for deres kvalitet og funktionalitet.

Ved at købe et par af hver af disse modeller kan du have lignende tøfler for alle årstider og for tre par betaler du et forsvarende beløb som for et par i en anden butik.
 
Oplysninger om koster af levering.
   Stort udvalg af slippers herre med  ordre for privat eller firmaadresse - betaling 49,00 DKK og ved at klikke du af afhentning pakken ved nærmeste posthus, postbutik eller pakkeboks - betaling kun 19,00 DKK. Gratis fragt indenfor 1- 2 dage, ved køb over 500 DKK

Vi har også læder hjemmesko og slippers dame.
   Findes ikke kun i simple og billige, men også i meget solide og slidstærke. Fremstilles i meget bløde og lækre kvalitetsmaterialer, som smyger sig om fødderne og ser elegante ud samtidig.
   Så kan du sidde i ro og mag derhjemme i sofaen, og bladre igennem vores store udvalg af læder hjemmesko kvinder i klassisk form. Du har fødderne, vi har perfekte slopper i læder.
   Forkæl kvinde de sødeste læder tøfler. Det luksuriøse, men minimalistiske udseende er perfekt for en kvinde med en enkel form. Tjek den ubesværede konstruktion af glat læder og bløde, fleksible såler lavet at bære indendørs. Har du en særdeles sofistikeret hjemme-form? Udfør udseendet med et slankt par sutsko med åbne tå eller komfortable tøfler lavet af naturlige læder i bedste kvalitet og er foret med blødt naturlig uld, især for dem, der får kolde fødder.
   Vidste du, at din smag kan være vigtig, hvordan du er, når du vælger et produkt for at købe? Så er, hvis det skal være på den måde, beslutte om et eller mange forslag fra vores bud og mange brands, fordi du fra denne store samling, helt sikkert kan købe et emne, der opfylder dine krav.
 

Vi har heller ikke glemt om dine børn. Uldsutsko børn.

   Hvis du søger hjemmesko for en speciel børn i dit liv, er du nødt for at gennemse vores spændende sortiment uld hjemmesko børn for vinter og sommer. Billige velour tøfler for små piger og drenge og små babysko. Bedste priser. Seriøst!!!

Hjemmesko børn.

   Ekstremt vigtigt for alle børn, da de beskytter deres små fødder på et så tidligt tidspunkt i livet, holde dem varm og sikker.
Tag et kig på vores fantastiske udvalg af børnesko lige her på Maxgaver.dk ! Tjek den fantastiske udvalg nu og se, hvad vi har i butiikken!

Børnesutsko

   Den fantastiske samling er nu klar og tilgængelig ved køb fra Maxgaver ! Bestil direkte fra dit eget hjem og give dine børns fødder en reel behandler. Det har aldrig været så nemt at finde store tøfler børn som nu, så tag et kig på vores samling!
 

Med Maxgaver levering er altid øjeblikkelig, så dit køb vil ankomme for din dør inden for blot et par arbejdsdage.

HER KAN DU SE NOGLE INTERESSANTE FAKTA OM:

- Hvorfor skulle du bære hjemmesko i huset?
   For de af os, der har rejst til Asien eller har besøgt et asiatisk hjem i Europa eller USA, ved, at asiaterne fjerner deres sko ved døren og tillader ikke udenfor snavs inde. Dette er både sundt og praktisk, som de fleste asiater sidder på gulvet...

- Brug den praktiske størrelse guide for at bestemme hvilke størrelser at købe.
   Har du nogensinde været uegnet til at vælge størrelsen af dine sutsko? Er du bange for at købe hjemmesko online uden at prøve? Der er ikke mere end værre end for stramme eller for løst sko. Dette problem kan påvirke både dig og barnets sutsko...

- Historien om hjemmesko.
   Følelse af komfort er et af livets enkle fornøjelser. Uanset om det sover på en pude, ligger på en blød madras eller glider i varme hjemmesko, er disse små luksuser alle blevet en del af vores daglige rutiner...

- Hvordan kan kontor hjemmesko gøre dig mere effektiv?
   Den professionelle måde at have påklædt på er blevet ændret i de sidste 20 år. Faktisk mange virksomheder kræver ikke ensartede uniformer fra medarbejdere og de forlader bare medarbejdere på den måde, de ønsker at klæde sig på...

 
- Meget kort om skoens historie.
   Skønt skaberne af mange eksempler, der er produceret før det nittende århundrede, er ukendte, giver skoene vigtige spor for dramatiske ændringer i den fashionable gennem århundrederne, dokumenterer skift i æstetisk smag, samt fremskridt inden for design og fremstillingsteknikker...

- Hvad er refleksologi?
   Refleksologi er ikke akupressur eller massage. I de enkleste termer er zoneterapi en højt specialiseret type fod- og håndmassage...

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

Zamknij