TIL HENDE | Forgyldt hund af Swarovski.

Varenummer: 122-0015
Tilgængelighed: PÅ LAGER
149,00 DKK
TIL HENDE | Gaverne er en fantastisk måde til at udtrykke hvad vi føler i forhold til den anden person, for eksempel gennem dette unik forgyldt hund af Swarovski. Hunden er forgyldt med 24 karat guld og dekoreret med fire Swarovski krystaller. Til en rigtig god pris, kun 149 kroner. Hurtig levering, bestil i dag! Smuk julegave til kæresten hvis hun eller han har fødselsdag, årsdag, bryllupsdag eller julegave.
♥ Er du på udkig efter den absolut laveste pris til unik julegave? Bestil forgyldt figur af hund med fire Swarovski krystaller i dag. Vil det være de bedste afgørelse du nogensinde har lavet ♥ Godt produkt, vil du kan bare ikke tænke op nogen god grund til ikke at købe. Det er altid en god ide at give en forgyldt gave til ham og til hende. Hvad er mere romantiske end et flot hund? Lad dig inspirere nemt og hurtigt med billige gaver. Hos os finder du de bedste gaveideer til din mand, kæreste, far eller bror i julegave! Gratis levering fra 499kr.Producent: Union Crystal.
 Dimensioner: 
Vægt: 5g,   Højde: 5,50cm,   Bredde: 4,50cm.   Materiale: metal belagt 24 karat guld             
Antallet af krystaller: 4.    Pakke: farve æske
⭐️ Din bestilling vil blive sendt ud den samme dag som din indbetaling, hvis du bestiller inden kl. 13 på alle hverdage – og ellers absolut senest den næste arbejdsdag.
⭐️ Produktet kan kun sendes til adresser i Danmark (med undtagelse af Grønland og Færøerne).
⭐️ Vi garanterer, at alle produkter er originale og nye.
⭐️ Hos os bliver prisen for forsendelse kun beregnet én gang.
⭐️ GRATIS fragt ved køb over DKK 500,- Så hvis du køber produkter for det mindste beløb 500 kroner din pakke vil blive sendt gratis.
⭐️ Stort udvalg af gaver du kan vælge imellem. Vi afholder ikke januar-udsalg, da vi altid har de laveste priser.
⭐️ Hurtig levering ✓  Garanteret topkvalitet ✓  Sikker bestilling og betaling ✓  i Maxgaver.dk!!!
⭐️ HUSK: Vi giver gratis fragt ved ordrer over 500 kr., så benyt lejligheden og se dig omkring – måske finder du andre prisbillige og dermed overkommelige, spændende, smukke eksklusive og billig gave til hende, der kan friste dig!
⭐️ Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamation mv. rettes til Maxgaver.dk på e-mail: [email protected]
STANDARD LEVERING TIL DIN PRIVATADRESSE MED POST DANMARK - POSTNORD - PRIS: 49 DKK - ELLER FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 500 KR. LEVERINGSTID: 1-2 ARBEJDSDAGE.

Ombytning og returnering af varer. I tilfælde af bytte produkt til et andet for første gang du behøver ikke pådrage sig omkostningerne ved forsendelse det nye produkt. Efterfølgende bytter du bliver nødt til at betale. Maxgaver.dk skal have modtaget varerne som du ønsker at returnere inden 30 dage. Du bliver nødt til at afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Du sender retur til: Maxgaver, Storgade 23, 8882 Fårvang. Flere detaljer

Salg af kun nye og billige produkter til dig og til en gave til nogen.

Du kan blive bekendt med vores store udvalg af produkter, der er gode som gaver til hele familien, såvel som til venner og kolleger. Vi ønsker dig vellykket shopping, og vi håber at købet i onlinebutikken Maxgavr.dk giver dig tilfredshed.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

Zamknij