BILLIGE HJEMMESKO DAME | Filthjemmesko til kvinder

Varenummer: PFD3
VÆLG STØRRELSE:
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
Tilgængelighed: PÅ LAGER
149,00 DKK

BILLIGE HJEMMESKO DAME | Filthjemmesko til kvinder. Her du får bedre hjemmesko i billigste pris. Vi har gode og store udvalg af meget billige filthjemmesko til kvinder. Du har mange muligheder alt efter hvad søger.
Så er løsningen et par filt hjemmesko i lysegrå med ægte uld foer. Disse kvinders hjemmesko har gummisål med en lille kile. Hjemmesko til kvinder er dejlig, lune, varme og meget billig. Filt hjemmesko er åndbart og nem at holde. Filt transporterer fugt til ydersiden og dermed holder foden tør. De særlige egenskaber af filt: kulde-resistente, varme og fugt -resistent, sørge for et sundt fod miljø.
Når du endelig kommer hjem efter en lang dag og smider dine sko, kan du slappe af i lækre hjemmesko. Hjemmesko af filt er lig med hygge, komfort, varme fødder og afslapning. Filt hjemmesko til kvinder med blødeste uld indlægssål og med en sål af gummi er dejlig, lune, varme og meget billig. Gummibåndet gør det muligt at tilpasse tøflerne bedre til hver fod. Meget lys, filt hjemmesko i grå på en gummisål er helt uundværlige, når det er koldt.

De er simpelthen noget af det bedste hjemmesko du har haft og garanteret et tilfredshed hos både for mænd og kvinder fordi identiske dem kan købes i større størrelser (til 46) her: HJEMMESKO AF ULD
Du kan gør en god handel ved at købe disse fremragende og billige hjemmesko dame, gøre du en stor gave til dig selv eller til en elsket. Meget billige og koster kun 149 kroner. Perfekte forslag til dig selv, din mor, søster eller veninde. Når du endelig kommer hjem efter en lang dag og smider dine sko, kan du slappe af i lækre hjemmesko. Hjemmesko af filt er lig med hygge, komfort, varme fødder og afslapning. Det bedste, du kan gøre for dine  fødder er skridsikre, sunde og lune filtsutsko. Køb nu og du vil helt sikkert være tilfreds!
⭐️ Din bestilling vil blive sendt ud den samme dag som din indbetaling, hvis du bestiller inden kl. 13 på alle hverdage – og ellers absolut senest den næste arbejdsdag.
⭐️ Produktet kan kun sendes til adresser i Danmark (med undtagelse af Grønland og Færøerne).
⭐️ Vi garanterer, at alle produkter er originale og nye.
⭐️ Hos os bliver prisen for forsendelse kun beregnet én gang.
⭐️ GRATIS fragt ved køb over DKK 500,- Så hvis du køber produkter for det mindste beløb 500 kroner din pakke vil blive sendt gratis.
⭐️ Stort udvalg af gaver du kan vælge imellem. Vi afholder ikke januar-udsalg, da vi altid har de laveste priser.
⭐️ Hurtig levering ✓  Garanteret topkvalitet ✓  Sikker bestilling og betaling ✓  i Maxgaver.dk!!!
⭐️ HUSK: Vi giver gratis fragt ved ordrer over 500 kr., så benyt lejligheden og se dig omkring – måske finder du andre prisbillige og dermed overkommelige, spændende, smukke eksklusive billige hjemmesko dame, der kan friste dig!
⭐️ Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamation mv. rettes til Maxgaver.dk på e-mail: [email protected]