PYNT TIL HJEMMET

Pynteting til stuenBILLIGE STATUER OG FIGURER TIL STUE PYNTETING

   Hvis du er på udkig efter en bestemt slags hjemmet dekoration eller stuen, så skal denne side interessere dig.

   Vores tilbud finder du stort udvalg figurer fra ridder, kendte historiske og mytologiske figurer, kopier af respekterede skulpturer, hestefigurer og engle, eller fe figurer og meget mere for eks. som vægdekorationen.

   Denne serie af produkter går langt ud over simple former. Præget af ekstraordinær opmærksomhed på detaljer, præcision af håndværk og originalt udseende de prædisponerer det som en fremragende samlerobjekt og en unik mulighed for at lave en smuk men billig gave eller dekoration af stuen.
dekoration til hjemmetNØGNE FIGURER FRA VERONESE

   Her finder du mange smukke figurer til dit hjem af nøgne kvinder og mænd, hver for sig og i par.
Der er ingen nemmere måde at virkelig gøre dit hus føles som et hus end med omhyggeligt udvalgte dekorationer. Den måde, du dekorere dit hjem viser en masse om hvem du er, så lad din personlighed skinne igennem med vores stort udvalg af stue dekoration.

bolig dekorationENGLE, ALFER OG DRAGONS FIGURER

   Du gerne vil købe noget originalt? Fantastisk dekorative Veronese engle og alfer. Kun hos os! Produkter er kunst for alle. Luksuriøse figurer og indendørs dekorationer lige ved hånden. Hver figur har brandet stempel af "Veronese", der er kendt for sine fremragende kvaliteter med fantastisk håndværk sikrer originaliteten af ​​hvert produkt.

pynt til stuenKLASSISKE SKULPTURER
   En fremragende ide for fødselsdagsgaver eller julegaver og at ændre vores interiør med, er udvalget af originale, klassiske produkter fra Veronese samling. Når man beslutter sig for at købe en del af dette design, skal man være klar over, at linjen er bred og i fremtiden vil man være i stand for at udvide sin samling med usædvanlige dekorationer.
pynteting til stuenBRYLLUPSFIGURER, KVINDER
   Smukke, romantiske og meget elegant figurer til bryllupsgaver for nygifte og deres gæster. Fremragende ideer til indretning. Her har du den enestående mulighed for at købe ukonventionelle bryllupsgaver for de bedste priser.
dekoration til stuenFIGURER AF RIDDERE OG KRIGERE
      Ridder inspiration for dit hjem. Er der nogen der ikke har hørt legenden om Kong Arthur og Ridderne af det Runde Bord, de japanske samuraier eller de mest berømte i Danmark vikinger? Skulpturerne er nøje udvalgt for deres naturlig skønhed og elegance.

   Vores skulpturer præsenteres ofte som trofæer og ville være en elegant tilføjelse for ethvert hus eller kontor og gaver mænd. Vi anbefaler vores produkter særligt for samlere og fans af middelalderlige militarisme. Det er også en rigtig god idé for en utraditionel gave for fans af ridderskabet. Figurer fra denne kategori kan være et godt tilbud på fars dag gaver.

figurer til hjemmetART NOUVEAU LYSESTAGER OG URE

   Stort udvalg af flotte og billige dekorative lysestager og ure. Samlingen omfatter smukke opsatser, lysestager, vaser og frem for alt, klassiske statuer og figurer i art nouveau stil.

   Skulpturerne er nøje udvalgt for deres naturlig skønhed og elegance. Vores skulpturer præsenteres ofte som trofæer og ville være en elegant tilføjelse for dit hjem eller kontor.
figurer til pyntVASE, OPSATS, SMYKKESKRIN
   Præsenteret kun hos os meget dekorative vaser, skåle, fade, smykkeskrin og rigt dekorerede slik og frugtopsatser. En god ide indretningen ikke kun af køkkenet men også af stuen. Alle skulpturer er dekoreret med små figuriner af kvinder, alfer, insekter eller blomster. Figurer fra denne kategori kan være et godt tilbud på gaver mors dag.
pynteting til væggenVÆGDEKORATION
Store udvalg af vægdekoration. Flotte venetianske masker og andre skulpturer for at sætte på væggen og skabe en flot vægdekoration. Perfekt blanding af funktionalitet og luksus. Denne yndefulde kunst i figurer er berømt og værdsat merchandise, som skaber en ekstraordinær gave idé. Det sted du slapper mest af er ofte derhjemme. Skab din egen væg et mesterværk med vores udvalg af vægpynt. Din væg skal blive en forlængelse af din personligt særpræget.
billige pyntetingSMUK EGYPTISK SAMLING
Når det gælder pyntefigurer til hjem, vi præsenterer en lille samling for kulturen fra oldtidens Egypten. For nogle var denne æra en af de mest interessante perioder i historien, og for dem, der ønsker at bringe faraoernes periode tættere på hinanden, er vores statuetter en fantastisk dekoration og en vidunderlig gave for alle, der er interesseret i gammel kultur og historie.
FIGURER AF DYR OG FUGLE
tilbehør til hjemmetPå grund af den kendsgerning, at denne kategori er bundet i et stort antal smukke figurer, er det blevet opdelt i dele bestemte dyr og fugle. Det gælder eksempelvis stort udvalg af mange figurer af heste, elefanter, løver, ugler, ørne og andre fugle og dyr.
VERONESE JAZZBANDET MUSIKERE
dekorationer, boligtilbehør   En flot samling af høj kvalitet miniaturer, hvorfra du kan oprette hele jazzorkesteret. Hver enkelt figur ideelt egnet som, som en gave for en musiker eller instrumentalist. Du kan finder her flere figurer af jazz sangerinde, trommeslageren, guitarist, klarinettist, jazzsaxofonist, jazztrompetist, saxofonist og kontrabassist. Lav pris og hurtig levering.
STEAMPUNK DEKORATION
pyntefigurer   Steampunk samleobjekter, statuetter og dekoration. Steampunk er en bred verden, og Maxgaver.dk butik er et gode sted at finde et væld af samleobjekter fra den verden, så du kan leve og trække vejrstød, hvert øjeblik i hver dag! Steampunk kan være så meget mere end bare at klæde sig i cool mode og bære rundt kølige gadgets. Det kan være en livsstil, hvis du vælger det!

   For dem, der elsker statuer og figurer, der genskaber dejlige mekaniske dyr at vise i dit hus også! Figurer fra denne kategori kan være et godt tilbud og giver rig mulighed for i anledning af julen.

GENESIS
   Populære pyntegenstande til hjemmetamling af varer, der ikke passer ind i nogen kategorier.
   Den måde, du dekorere dit hus viser en masse om hvem du er, så lad din personlighed skinne igennem med vores store udvalg af dekorations inspiration.
   Find en lang række dekorative, høj kvalitet sortiment her på Maxgaver.dk, der passer for enhvert værelse og din individuelle smag.
BUDDHA FIGURER
pyntetingFantastisk inspiration, gode boligtilbehør, brugskunst - populære Veronese varer. Kun hos os! Buddha figurer i vores butik er af forskellige størrelser og former. Alle er kompliceret udskåret og har omhyggeligt lavet detaljer. I buddhismen titel Buddha wore person, der formåede at opleve oplysthed gennem egen kognition.
GOTISK Sting til hjemmetTIL OG SKELETTER
   Vi vil gerne give dig flere information om brugskunst med gotisk sortiment. Få det bedste af gotisk pyntegenstande stil i dit hus og mode ved hjælp af det fantastiske udvalg af gotiske produkter, som vi bærer her. Tag et øjeblik at gennemse, og du er sikker på at finde noget at elske!

   Tegnet ud fra fantasiens rige, er disse gotiske statuer designet for at inspirere, at tingle ned i ryggen, som du typisk kun føler, når du er i nærvær af noget ukendt eller udefra, og mange af disse gotiske statuer ser ud som de er fra den anden side. Og selvom du ikke længes efter den lille tvinge af frygt, er det stadig let at sætte pris på den imponerende og mørke stil af disse gotiske figurer.

PYNT TIL HJEMMET MED PORCELÆNSFIGURER
skulpturer til hjemmet. Det gør vi for at kunne optimere design.   Hvis du vil have porcelæn, vi har nyeste populære porcelænsfigurer salg, som udsmykning. Ved ikke helt engang, hvor meget du er forkert hvis endnu du ikke har besøgt vores shop. Vælg smukkeste, utrolig og elegant dekorative porcelænsfigurer. Figurer af kvinder, mænd, engle og mange andre fine detaljer. De er et godt bud som gave for enhver lejlighed eller din egen samling. Køb i lav pris i dag og spar mere penge.
POLYRESIN FIGURER
   Trorværelse dekoration, Det gør vi gerne for at kunne optimere design. du på feer? Du søger at bringe lidt magi og mysterium for dit hjem? Disse statuetter vil bare gøre det!  Hvis der nogensinde var tid for at tro, ville det nu være tid at starte, for i Maxgaver butik side er feer levende og godt.
   Her ligger en ægte skarphed af eventyrskatter. Og endnu bedre end en eventyrfor enhver lejlighed, vil du opdage, at vi også har en eventyr for hvert budget, så hvis du altid har ønsket at nogle kølige feememorabilier, her og nu er stedet og tid at få noget.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

Zamknij