PYNT TIL HJEMMET

Pynteting til stuenBILLIGE STATUER OG FIGURER TIL PYNTETING STUEN

   Hvis du er på udkig efter en bestemt slags hjemmet dekoration eller stuen, så skal denne side interessere dig.
   Vores tilbud af figurer salg indeholder mange emner fra ridder figurer kendte historiske og
mytologiske figurer, kopier af respekterede skulpturer, hestefigurer og engle figurer eller fe figurer og meget mere for eks. som vægdekorationen.
   Denne serie af produkter går langt ud over simple former. Præget af ekstraordinær opmærksomhed på detaljer, præcision af håndværk og originalt udseende de prædisponerer det som en fremragende samlerobjekt og en unik mulighed for at lave en smuk men billig gave eller dekoration af stuen.
   Gennemse de fantastiske figurer, der er foreligge her, for at finde af høj kvalitet dekorationer, der kan placeres på din mantelpiece, hylde, på væggen eller sidebord eller vise sig andre steder i dit hus eller på kontoret.
   Her kan du se alle Veronese figurer foreligge i Maxgaver.dk
   Ved at klikke på nedenstående billeder kan du gå direkte i den kategori, der interesserer dig.

 

dekoration til hjemmetNØGNE FIGURER FRA VERONESE

   Her finder du mange smukke figurer af nøgne kvinder og mænd, separat og parvis.
Der er ingen nemmere måde at virkelig gøre dit hus føles som et hus end med omhyggeligt udvalgte dekorationer. Den måde, du dekorere dit hjem viser en masse om hvem du er, så lad din personlighed skinne igennem med vores store udvalg af stue dekoration.

 

bolig dekorationENGLE, ALFER OG DRAGONS FIGURER

   Fantastisk dekorative Veronese figurer engle og alfer. Kun hos os! Veronese produkter er kunst for alle. Luksuriøse figurer og indendørs dekorationer lige ved hånden. Hver figur har brandet stempel af "Veronese", der er kendt for sine fremragende kvaliteter med fantastisk håndværk sikrer originaliteten af ​​hvert produkt.
 

pynt til stuenKLASSISKE SKULPTURER

   En fremragende ide for fødselsdagsgaver eller julegaver og at ændre vores interiør med, er udvalget af originale, klassiske figurer fra Veronese samling. Når man beslutter sig for at købe en del af Veronese design, skal man være klar over, at linjen er bred og i fremtiden vil man være i stand for at udvide sin samling med usædvanlige dekorationer.
   Et interessant forslag kan være udvælgelsen af figurer modelleret på klassiske skulpturer, der henviser mytologiske figurer, historiske eller kopier af kendte verdens skulpturelle værker.

 

pynteting til stuenBRYLLUPSFIGURER, KVINDER

   Smuk, romantisk og meget elegant Veronese figurer for bryllupsgaver for nygifte og deres gæster. Ekstremt dekoration og fremragende ideer indretning. Her har du den enestående mulighed for at købe ukonventionelle bryllupsgaver for de bedste priser.
 

dekoration til stuenFIGURER AF RIDDERE OG KRIGERE

   Ridderinspirationer for interiører. Er der nogen der ikke har hørt legenden om Kong Arthur og Ridderne af det Runde Bord, de japanske samuraier eller de mest berømte i Danmark vikinger? Skulpturerne er nøje udvalgt for deres naturlig skønhed og elegance.
   Vores skulpturer præsenteres ofte som trofæer og ville være en elegant tilføjelse for ethvert hus eller kontor og gaver mænd. Vi anbefaler vores figurer særligt for samlere og fans af middelalderlige militarisme. Det er også en rigtig god idé for en utraditionel gave for fans af ridderskabet. Figurer fra denne kategori kan være et godt bud på fars dag gaver.

 

figurer til hjemmetART NOUVEAU LYSESTAGER OG URE

   Flotte og billigste dekorative figurer lysestager og ure. Klassiske skulpturer fra Veronese samling. Samlingen omfatter smukke opsatser, lysestager, vaser og frem for alt, klassiske statuer og figurer i art nouveau stil.
   Skulpturerne er nøje udvalgt for deres naturlig skønhed og elegance. Vores skulpturer præsenteres ofte som trofæer og ville være en elegant tilføjelse for ethvert hus eller kontor.

 

figurer til pyntVASE, OPSATS, SMYKKESKRIN

   Præsenteret kun hos os meget dekorative figurer i form af vaser, smykkeskrin og rigt dekorerede slik og frugtopsatser. En god ide indretningen ikke kun af køkkenet men også af stuen. Alle skulpturer er dekoreret med små figuriner af kvinder, alfer, insekter eller blomster. Figurer fra denne kategori kan være et godt bud på gaver mors dag.
 

pynteting til væggenVÆG DEKORATION

   Enestående galleri af vægdekoration. Flotte venetianske masker og andre Veronese skulpturer for at sætte på væggen og skabe en flot væg dekoration. Perfekt blanding af funktionalitet og luksus. Denne yndefulde kunst i figurer er berømt og værdsat merchandise, som skaber en ekstraordinær gave idé. Det sted du slapper mest af er ofte derhjemme. Skab din egen væg et mesterværk med vores udvalg af vægpynt. Din væg skal blive en forlængelse af din særpræget personlighed.
   Med vores brede udvalg af dekoration kan du dekorere dine tomme vægge og fuldføre udseendet af ethvert rum. Vi tilbyder en væg skulpturer, der er perfekt for alle rum i huse og på kontoret.

 

billige pyntetingSMUK EGYPTISK SAMLING

   Smukke figurer præsentere kulturen i oldtidens Egypte. For nogle var denne æra en af de mest interessante perioder i historien, og for dem, der ønsker at bringe faraoernes periode tættere på hinanden, er vores statuetter en fantastisk udsmykning og en vidunderlig gave for alle, der er interesseret i gammel kultur og historie.
 

tilbehør til hjemmetFIGURER AF DYR OG FUGLE

   På grund af den kendsgerning, at denne kategori er bundet i et stort antal smukke figurer, er det blevet opdelt i dele, der er fordelt bestemte dyr og fugle. Således finder du her mange figurer af heste, elefanter, løver, ugler, ørne og andre fugle og dyr.
   Jeg kan med fuld overbevisning sige, at de vil være et glimrende objekt, der udsmykker hvert værelse, og især dyr og fugleelskere. Figurer, som vi sælger på denne side, kan være et godt bud på gaver for en dyrereopdrætter eller dyrelskere og især for hesteopdrætter.

 

dekorationer, boligtilbehørVERONESE JAZZBANDET MUSIKERE

   En flot samling miniaturer, hvorfra du kan oprette hele jazzorkesteret. Hver enkelt figur ideelt egnet som, som en gave for en musiker eller instrumentalist. Her finder du figurer af jazz sangerinde, trommeslageren, guitarist, klarinettist, jazzsaxofonist, jazztrompetist, saxofonist og kontrabassist.
 

pyntefigurerSTEAMPUNK DEKORATION

   Steampunk samleobjekter, statuetter og indretning. Steampunk er en bred verden, og Maxgaver.dk er et godt sted at finde et væld af samleobjekter fra den verden, så du kan leve og trække vejrstød, hvert øjeblik i hver dag! Steampunk kan være så meget mere end bare at klæde sig i cool mode og bære rundt kølige gadgets. Det kan være en livsstil, hvis du vælger det!
   For dem, der elsker statuer og figurer, der genskaber dejlige mekaniske dyr at vise i dit hus også! Figurer fra denne kategori kan være et godt tilbud i anledning af julen.

 

billig ting til hjemmetGENESIS

   En samling af figurer, der ikke passer ind i nogen Veronese kategori.
Den måde, du dekorere dit hus viser en masse om hvem du er, så lad din personlighed skinne igennem med vores store udvalg af dekorations inspiration.
   Find en lang række dekorative figurer her på Maxgaver.dk, der passer for enhvert værelse og din individuelle smag.

pyntetingBUDDHA FIGURER

   Fantastisk inspiration - dekorative Veronese figurer. Kun hos os! Buddha figurer i vores butik er af forskellige størrelser og former. Alle er kompliceret udskåret og har omhyggeligt lavet detaljer. I buddhismen titel Buddha wore person, der formåede at opleve oplysthed gennem egen kognition.
   Buddha er forbundet med det indre, meditation og oplysning. Indre styrke er kilden visdom og kræfter, der hjælper forbedre deres eget liv. Figurer af Buddha betragtes generelt som en daglig kilde energi. Placer din nye Buddha bedst i den centrale punkt hjemmet på det sted, hvor du er ofte og hvor den konceentrerede er Din energi.

ting til hjemmetGOTISK STIL OG SKELETTER

   Få det bedste af gotisk stil i dit hus og mode ved hjælp af det fantastiske udvalg af gotiske produkter, som vi bærer her. Tag et øjeblik at gennemse, og du er sikker på at finde noget at elske!
   Tegnet ud fra fantasiens rige, er disse
gotiske statuer designet for at inspirere, at tingle ned i ryggen, som du typisk kun føler, når du er i nærvær af noget ukendt eller udefra, og mange af disse gotiske statuer ser ud som de er fra den anden side. Og selvom du ikke længes efter den lille tvinge af frygt, er det stadig let at sætte pris på den imponerende og mørke stil af disse gotiske figurer.
 

skulpturer til hjemmetPORCELÆNSFIGURER

   Hvis du vil have porcelæn, vi har nye porcelænsfigurer salg, som udsmykning. Ved ikke engang, hvor meget du er forkert hvis endnu du ikke har besøgt vores butik. Her finder du smukkeste, utrolig og elegant dekorative porcelænsfigurer. Figurer af kvinder, mænd, engle og mange andre fine detaljer. De er et godt bud som gave for enhver lejlighed eller din egen samling. Køb billigt i dag og spar penge.
 

værelse dekorationPOLYRESIN FIGURER

   Tror du på feer? Du søger at bringe lidt magi og mysterium for dit hus? Disse statuetter vil bare gøre det!  Hvis der nogensinde var tid for at tro, ville det nu være tid at starte, for i Maxgaver er feer levende og godt.
   Her ligger en ægte skarphed af eventyrskatter. Og endnu bedre end en eventyrfor enhver lejlighed, vil du opdage, at vi også har en eventyr for hvert budget, så hvis du altid har ønsket at nogle kølige feememorabilier, her og nu er stedet og tid at få noget.
  
Dronning feer, ubekymrede feer eller woodland feer, vil du finde alle disse her og mange flere. Du finder en eventyr af enhver type og udseende her, samt en eventyr for næsten enhver lejlighed, alle tilgængelige for din købsglæde.

Salg af skulpturer er støbt i polystone belagt med et lag af fremragende kvalitet bronze.

   Polystone er sammensat af polyurethan, harpiks og blandes med pulveriserede sten additiver, der giver det øgede vægt og en porcelæn eller "stenlignende" fornemmelse. Polystone er meget holdbare og leverer en renere, mere omfattende repræsentation af en original skulptur end andre almindelige materialer.
   Unicorn Studio bruger polystone, fordi det har en utrolig evne for at indfange den mindste detalje, hvilket gør det uovertruffen i samleobjekter fremstillings materialer.
   Polyresin er en harpiksblanding generelt anvendes statuer, figurer og dekorative møbler. Det er et robust materiale. Additiver kan inkorporeres i forbindelsen for at øge materialets styrke, reducere dens vægt, tilføre varme stabilitet, dekorative effekter, og så videre. Polyresin er også kompatibel med en lang række forskellige finish, herunder maling og metalliske finish, hvilket er grunden mange dekorative stykker er lavet af dette materiale.
Med Maxgaver levering er altid øjeblikkelig, så dit køb vil ankomme for din dør inden for blot et par arbejdsdage.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

Zamknij