LÆDER HJEMMESKO

Virksomhed Nowo blev nystiftet i 2002. Vores mission fra begyndelsen er at give kunderne af høj kvalitet produkter, der er velegnet til forskellige behov.
Takket være engagementet og plejen for hver klient, vores firma har et ry for troværdig og pålidelig leverandør af fodtøj. Hovedgrenen i vores aktivitet er produktion af hjemmesko.
Fodtøj er et uadskilleligt element i hver af os. Det er ret vanskeligt at forestille sig hverdagens funktion uden komfortabelt hjemmesko. Derfor gør vi alt for at sikre, at fodtøj designet og fremstillet af os øger komforten med hvile eller arbejde og derhjemme.
Nowo-firmaet gør alt for at sikre, at den tilbudte vare er lavet af de bedste materialer. Under produktionsprocessen skal vi også være opmærksomme på nøjagtigheden og omhuen i håndværk, fordi skoens funktionalitet og brugernes komfort er vigtige. Vi udfører streng kvalitetskontrol i alle produktionsled.
Takket være denne tilgang tjener vores fodtøj sine brugere i lang tid og bevarer ikke kun nyttige men også æstetiske værdier. Vi er opmærksomme på, at vores kunders tilfredshed er den bedste annonce for vores produkter. Vores tøfler når modtagere over hele Europa og Rusland.

 

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

Zamknij