PYNT TIL HJEMMET | Billige skulpturer til hjemmet. Her du spare penge

Studio Collection, af Veronese Designes er premium mærket af de fineste håndværk. Figuriner inspireret og skabt af verdens største skatte.
    Omkring 1993 blev firmaets kunstbibliotek stadigt fyldt med referencematerialer fra de store klassikere i malerier og tegninger af mesterne. Deres kreative team, mættet med farverne og chiaroscuro-effekterne af disse billeder, begyndte at anvende og gøre elementer af dem til vores figurer. Efterspørgslen efter deres designarbejde i skulpturer og tegninger steg kraftigt, og du kan se og eje resultaterne.
Denne serie af Veronese statue er åndedrag i detaljer. Alle brikkerne er fremstillet af en komposit af reel bronze metal og og koldstøbt harpiks, og som det kan ses resultaterne er ganske forbløffende.
Vi håber, ved at tage flere fotografier, vi er i stand til at skildre tekstur af materiale. Figurens muskulatur og den fine detalje af stykket bronspulveret blandet i koldstøbt harpiks sikrer en rigere, mere livagtig præsentation, der giver illusionen af ​​blødt materiale og fremhæver den bløde detalje af stoffer, der bæres af motivet. Dette kan ses i detaljer, på trods af at det er støbt i et hårdt materiale.
Kunstsamler vil sætte pris på pleje af yderligere genstande, der vil hjælpe med at fuldføre
dekorative figurer, såsom barken på træerne, enkelt fjer, pynt på rustning osv. Der lægges stor vægt på produktion og efterbehandling af hvert stykke op til filt på bunden for at beskytte møblerne. Disse er forholdsvis tunge for deres størrelse og er pakket i skulptureret polystyren indvendig emballage og derefter pakket i en gaveæske. Figurerne kan betragtes som "Antikviteter fremtid - I dag". Hvert stykke er dateret.
    En fantastisk ide til
pynteting og gave for ham og hende er helt sikkert en af skulptur fra kategorien riddere og krigere. For eksempel figurer af middelalderlige riddere på heste og fodgængere, med forskellige våben eller figurer af glædelig vikinger.
  Kaldstøbt harpiks er en betegnelse, der almindeligvis anvendes til skulptur, og betyder, at materialet er støbt uden behov for ekstrem varme i et støberi.
Det er generelt en glasfiber eller bindingsharpiks, og mange forskellige additivpulvere kan anvendes (sten, metal, glas osv.) for at give det forskellige egenskaber. I tilfælde af koldstøbt bronze bliver der normalt tilsat et egentligt bronzepulver til overfladen af materialet, mens midten er simpelthen harpiks eller harpiks med tilsat fyldstof. Dette giver produktet vægt, udseende og følelse af bronze, men til en brøkdel af prisen på en støberbronse. De fleste af de største figurer på markedet i dag i butikkerne er lavet af koldstøbt harpiks.

 

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

Zamknij