Filt hjemmesko herre

Filt hjemmesko herre

DET TRADITIONELLE FILTEDE HJEMMESKO

   Det er lavet af det ældste materiale - filten, der anvendes til produktion er lavet fra ren fåruld (100%). Disse sutsko herre giver trøst, varme og vejrtrækning af dine fødder.

UNIKT SOM FILT.

   Vores hjemmesko og sutsko til mænd er yderst komfortable og mere holdbare end dem, der er universelt tilgængelige. Hvad mere er, de er stille og forårsager ikke ridser. Det er alt takket være filtens egenskaber. Lavet af uld bevarer deres egenskaber og form, når de bæres i modsætning til mere moderne tekstiler. Morgensko  har overlegen isolering i forhold til andre, mens de stadig har evnen til at lade dine fødder at ånde.

   Efter at have arbejdet hele dagen i business sko dine fødder vil føle sig meget bedre i ekstremt blød, varm og sunde hjemmesko lavet af filt. Hjemmesko i uld er yderst behagelig og varme. Original fodtøj til i brugen hus.

DESIGN AF SUTSKO MÆND.

   Producenternes inddragelse og følsomhed er kilden til tøflernes komfort og form. Vores producenter ved hvad der er godt!
   Sutsko til mænd er kendetegnet ved materialets stivhed, men i praksis er de meget bløde. Nogle modeller har special lås holder dine fødder på ét sted og de gør det nemmere at passe.

 Vi anbefaler at vælge den højere størrelse end normalt.
Smuk, ekstraordinær, den mest komfortable, unikke og vigtigst, min favorit. Vi modtager sådanne meddelelser fra kunder, der har købt vores tøfler fremstillet af filt (100% fåruld).

   Tøflerne er farvet naturligt. Deres farver er levende og holdbare. Vores billeder viser det meget godt, men det afhænger af skærmens kvalitet. Producenternes inddragelse og følsomhed er kilden til tøflernes komfort og form.

DELIKAT FILTSUTSKO.

   Vores herre hjemmesko 'ikke bider'. Det er gode nyheder for folk der er følsomme over for et strejf af uld. Filtede indesko til mænd fra Maxgaver det er en følelse af hygge og afslapning. Bedste komfort og behagelige varme fødder. Tjek priser og køb varmeste sutsko til mænd billigt!

   Der er ikke noget pænere end at komme hjem efter en lang, hård dag på arbejdet , og glider på et par behagelige tøfler.
Tage et stykke tid og bestil komfortable og hyggelige morgensko i Maxgaver.dk online shop nu.

SUTSKO TIL MÆND SOM GAVE.

   Ikke kun kvinder, men mænd klager også over den kolde årstid inde i huset på kolde fødder og de fleste mænd tænker ikke over, hvad de har på fødderne. Tage et stykke tid og bestil komfortable og hyggelige sutsko i Maxgaver.dk online shop nu.
   Gå rundt i huset barfodet er aldrig en god idé. Her på Maxgaver.dk vii har remedy - tilbyder vi en bred vifte af forskellige de smukke filttøfler til herren med deres vidunderligt bløde materialer og former.
GØRE EN STOR GAVE TIL NOGEN SPECIEL.
   Hvordan du får den bedste hjemmesko eller slippers til mænd, som vil varme dine fødder? Når du handler på Maxgaver.dk læn dig tilbage, slappe af og kan du placere din ordre fra komfort i din sofa og vente på din nye par til at blive leveret direkte til din dør.

   Hos Maxgaver byder vi på et hav af forskellige mega behagelige og lette modeller, så kan du være sikker på at finde den par indesko til mænd , at dine fødder vil takke for dig.

   Alle vores morgensko, fåreskind tøfler, skindsutsko og fleece tøfler er fremstillet i fantastiske materialer, som giver kvalitet og gør dem ekstremt behagelige at have på.
Indkøb med os det er fantastisk oplevelse, fuld tilfredshed og ikke mindst super priserne!
IDÉ OM HANDLING.
   Et håndværk, høj kvalitet, naturlige materialer, unikt design - det var det, vi tænkte, da vi startede vores rejse. Fascineret af verdens skønhed, dets folk og kulturer, begyndte vi at søge efter bemærkelsesværdige håndlavede produkter, der tjener som en fortsættelse af deres kultur og tradition.
   Maxgaver - betyder unikke og smukke produkter, og deres skønhed stammer også fra skønheden hos mennesker, der gør dem, deres kulturer og steder.
   Et menneske er det vigtigste for os, det samme som kunde og producent. Det er vigtigt, at vores kunder kan lide produktet, men dets oprindelse og skabelsesproces er lige så vigtigt. Derfor ved at købe vores produkter støtter du medarbejderrettigheder, plejer det naturlige miljø og en retfærdig og afbalanceret indkomstfordeling.
  Mød med os den utrolige verden af ​​produkter fra forskellige dele af verden - farverig, naturlig, autentisk, håndlavet med lidenskab i små værksteder (ofte familier).
   Følg os på vores siden og brug af en god og de mest behagelige hjemmesko. Dine fødder vil være taknemmelige for dig og face smilende.

   Filtsutsko er også mode og lækre, så det dametøj og herretøj i form af hvid, brown og beige eller grøn tøfler kan påvirke dit velvære.

   Indkøb på siden af slippers i vores webshop er nem og ofte bestilte hjemmesko til herrer leveres til hver modtagerne inden for to dage og du får gratis fragt til sutsko til herrer, når du køber for mere end 500 kroner.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

Zamknij